Mitä me teemme?

Järjestämme keskustelutilaisuuksia ja vanhemmille tilaisuuksia tuoda esille kannanottoja koulua ja koulunkäyntiä koskeviin kysymyksiin. Yhdistyksen puitteissa keskustelu on vapaata ja aloitteet kodin ja koulun välillä kulkevat helposti.
Pyrimme elvyttämään nuorten kerhotoimintaa mahdollisuuksien ja tarpeiden mukaan yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Yhdistys myöntää mahdollisuuksien mukaan avustuksia harrastus- ja luokkaretkitoimintaan.

Olemme mukana tapahtumissa, myyjäisissä ja diskoilloissa. Tuemme tukioppilastoimintaa, järjestämme keskustelutilaisuuksia ja vanhemmille tilaisuuksia tuoda esille kannanottoja koulua ja koulunkäyntiä koskeviin kysymyksiin. Yhdistys jakaa myös stipendejä oppilaille: yhdistyksen jakamissa stipendeissä painotetaan sosiaalisten taitojen kehittymistä ja yhteisöllisyyttä. 

Yhdistyksen puitteissa keskustelu on vapaata ja aloitteet kodin ja koulun välillä kulkevat helposti. Yhdistys mukana koulun ja lukion tapahtumissa kuten Koulun ja Kodin päivä, Vanhojen tanssit sekä abiturienttien ja heidän läheistensä kahvitus. 


Miten voit tukea meitä?

Vaikka maailma muuttui kertaheitolla koronan myötä, päätettiin silti vuonna 2021 hankkia koulun pihalle frisbeegolfkori. Meille maailman muuttuminen tarkoitti ettei perinteisiä myyjäisiä tai kahvikestejä enää voitu järjestää, joten tulovirtammekin ehtyi. Tarvitsemme juuri sinun apuasi. Näillä kolmella keinolla voit auttaa:

1) Liity jäseneksi

2) Tue meitä vapaaehtoisella tukimaksulla (rahat käytetään lasten ja nuorten tukemiseen sääntöjemme mukaan). Tukimaksut voit maksaa alla olevista MobilePay-linkeistä tai suoraan tilillemme: 

3) Tue meidän stipendirahastoamme (rahat käytetään oppilaille annettaviin stipendeihin sääntöjemme mukaan). Stipendirahastotuen voit maksaa alla olevista MobilePay-linkeistä tai suoraan tilillemme: 

Maksun saaja:   Kaitaan koti ja koulu -yhdistys ry. 
Tilinumero:  FI93 1411 3000 0442 35 
BIC/SWIFT:  NDEAFIHH 

Viitenumerot:   
7100       (Tukimaksu)
3 10004  (Stipendirahasto)

Tukimaksut ja Stipendirahaston tuki MobilePay-maksuna